avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am nevoie de Jurisprudenta pentru urmatoarele spete: - ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am nevoie de Jurisprudenta pentru urmatoarele spete: - Existenta ...

Am nevoie de Jurisprudenta pentru urmatoarele spete:
- Existenta stampilei pe confirmare de primire nu face dovada unei notificari efective, nu echivaleaza cu acceptarea cesiunii de catre debitor si nici nu garanteaza ca debitorul a luat la cunostinta despre identitatea cesionarului si a creantei;
- termenul de depunere a cererilor de admitere a creantelor este de ordine publica si nu poate fi prelungit printr-o decizie cu caracter administrativ emisa de administratorul judiciar. Altfel spus, solicitarea de prezentarea a unor lamuriri in temeiul art.106 al.3 din Legea nr.85/2014 nu reprezinta si nu poate fi interpretata ca fiind o extindere a termenului de depunere a cererilor de admitere a creantelor stabilit de instanta.

Alte discuții în legătură

Executare silita firma de recuperare mariuss.i mariuss.i Speta suna in felul urmator: Am contractat de la Banca X un card de cumparaturi in anul 2009 in valoare de 700 RON.In anul 2011 dupa ce am cheltuit aceasta ... (vezi toată discuția)
Model notificare cesiune de creanta cerveza123 cerveza123 Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu un model de notificare cesiune de creanta? Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Obligativitatea de a depune cerere de inscriere in tabelul creditorilor laura-jurist laura-jurist Buna ziua o societate comerciala care cere deschiderea procedurii de insolventa pt o alta, cerere care i se admite, este obligata sa mai depuna si cerere de ... (vezi toată discuția)