avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Daca unei persoane, care are doua ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Daca unei persoane, care are doua Decizii/Înștiințări ...

Buna ziua! Daca unei persoane, care are doua Decizii/Înștiințări de poprire pe salariu/venit, ambele trimise de BEJ la angajator cât și la banca unde are contul de debit ( acolo intra salariul lui) reținerea de 1/2 se face și de către angajator cât și de banca sau....? Așa nu apare o dublă reținere? Cum se face in astfel de cazuri? Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 19 Mai 2025
I don't know why I ask, utilizator
Cel mai recent răspuns: Zsuzsanna Lukacs , Consultant credite si finantari 18:40, 19 Mai 2025
Buna ziua,

In mod normal retinerea se face de catre angajator (care vireaza sumele retinute la Bej, Bej-ul la randul sau vireaza sumele catre creditor); la contul Dvs bancar trebuie sa primiti jumatatea veniturilor fara ca banca sa mai opreasca din acesti bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire peste limita legala leus leus va rog un sfat in urmatoarea speta: - exista o poprire pe contul bancar si adresa catre serviciu.Intretimp la banca a mai sosit o o poprire pentru o amenda ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu alexandraconstantinescu01 alexandraconstantinescu01 Buna ziua! Am fost in creștere copil, am un credit la banca din cauza problemelor financiare am rămas in urma cu ratele, acum când m,am întors la serviciu ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu janny_dinu janny_dinu Am o poprire pe salariu in urma unui imprumut facut si nereturnat. Trebuia sa mi se faca poprire pe 1/3 din salariu, dar in urma instiintarii , mi-a fost ... (vezi toată discuția)