Am avut un incident cu un alt cetatean, in care au avut loc schimburi de replici jignitoare, dupa care acesta mi-a zis ca "o sa-mi dea una" si a inceput sa se deplaseze spre mine. In acel moment, am inceput sa merg si eu spre el, pt. a nu parea intimidat. S-a ajuns sa ne impingem reciproc si cam atat, fara loviri sau vatamari corporale.
Imediat dupa acest moment, un politist aflat la fata locului a intervenit brutal din spate si m-a imobilizat, trantindu-ma la sol, fara avertisment verbal. Am depus plangere la parchet pt. abuz in serviciu si neglijenta profesionala, deoarece am suferit si un traumatism vertebral, documentat medical.
Intrebare: la audiere, cand am mentionat ca pot detalia si inceputul conflictului (care nu-l priveste direct pe politist), organul de cercetare penala a spus ca nu e nevoie daca nu s-a depus plangere si impotriva cetateanului, urmand sa ne axam strict pe plangerea formulata impotriva politistului. E normal acest lucru? Nu ar fi trebuit sa fie oferit tot contextul, chiar daca, initial, politistul nu a fost implicat? In acest fel e posibil ca celalalt cetatean sa ofere propria versiune de initiere a conflictului si eu sa nu o am pe a mea. Voi fi rechemat la audieri sau exista riscul sa nu, si sa se ia de buna numai versiunea acestuia?
Agresat de organ...
AduTsuuu
Buna ziua , am nevoie de un sfat de la voi care sunteti in pas cu legea, va rog sa imi spune-ti unde mai exact ma duc sa fac plangere? Am fost incatusat din ... (vezi toată discuția)