avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am contract de munca cu durata limitata, cât trebuie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am contract de munca cu durata limitata, cât trebuie sa platesc ...

am conratc de munca cu durata limitata, cit trebuie sa platesc impozit pe salariu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:38, 20 Mai 2025
Nu dvs platiti ..angajatorul retine din salariu si plateste cota de 10% pentru impozitul pe venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune drepturi de autor - presa scrisa artist.romania artist.romania care sunt impozitele ce trebuiesc platite atit de cesionar cit si de cedent catre bugetul de stat - si in baza carei legi? (vezi toată discuția)
Veniturile presedintelui asociatiei de proprietari. contributii cameliap p cameliap p Ce contributii sociale se calculeaza si se retin pentru drepturile lunare (regulate) cuvenite presedintelui si cenzorului unei asociatii de proprietari? ... (vezi toată discuția)
Tichetele de masa sunt deductibile din salariu sau este un bonus ... Motani Motani Tichetele de masa sunt deductibile din salariu sau este un bonus extrasalarial din partea angajatorului? (vezi toată discuția)