avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Casa in care locuiesc a fost cumparata cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Casa in care locuiesc a fost cumparata cu credit acum ...

Buna ziua! Casa in care locuiesc a fost cumparata cu credit acum 5 ani. Casa avea pod pe care l-am transformat in mansarda locuibila imediat dupa cumparare. La momentul respectiv nu am realizat ca avem nevoie de autorizatie, dar acum am vrea sa intram in legalitate cu mansarda. Cum se face acest lucru? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Acte dupa mansardare casa Bips Bips buna ziua. acum cativa ani casa parintilor mei a fost mansardata. adica a fost schimbat acoperisul si cu ocazia aceasta spatiul din pod a devenit mansarda ... (vezi toată discuția)
Mansardare pod bloc TMana TMana Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea. Am un apartament la ultimul etaj al unui bloc cu doua etaje, plus parter, cu cate 2 apartamente/etaj. Scara pe care ... (vezi toată discuția)
In acte pod si in realitate mansarda Ghiuldan Ghiuldan Buna ziua, Va rog sa imi spuneti ce probleme as intampina daca as cumpara o casa in care exista o mansarda locuibila dar este trecuta in acte ( cadastru si ... (vezi toată discuția)