avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii 

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cotizare către o altă casă de pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cotizare către o altă casă de pensii

Bună ziua,

Vă solicit ajutorul pentru clarificarea situației mele referitor la stagiile de cotizare realizate către Casa de Pensii a Municipiului București și către casa de pensii a unei unități de cult din România.
Am vârsta de 52 de ani și am cotizat 32 de ani la Casa de Pensii a Municipiului Bucuresti, si în prezent cotizez de 1 an și 8 luni la Casa de Pensii a unei unități de cult din Romănia.
Doresc să clarific următoarele:
1.Se cumuleaza cele 2 stagii de cotizare?
2.Dacă mă va dezavantaja această schimbare la împlinirea vârstei de pensionare și sub ce formă?

Cu mulțumiri anticipate pentru răspuns,
Marian

Alte discuții în legătură

Cumulare ani vechime liviupgr liviupgr Buna, Tatal meu are 61 de ani. Are 28 de ani vechime cu contributia la fondul de pensii a statului Roman, din care 13 ani lucrati in grupa a 2-a, plus ... (vezi toată discuția)
Grupa 1 de munca elenamares elenamares daca sotul meu are 32 de ani de munca din care 12 ani grupa 1 di 5 ani grupa 2 beneficiaza de reducerea varstei de pensionare dupa legea adoptata azi ... (vezi toată discuția)
Pot iesi la pensie? alinabad alinabad IN MAI IMPLINESC 55 DE ANI. AM 3 COPII. CEI DE LA CASA DE PENSII MI-AI-U CALCULAT VECHIMEA SI MI-AU SPUS CA AM 35 DE ANI SI 2 LUNI. CAND POT IESI LA PENSIE? (vezi toată discuția)