avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Bună ziua! Îmi puteți spune în ce condiții se ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Bună ziua! Îmi puteți spune în ce condiții se instalează ...

Bună ziua! Îmi puteți spune în ce condiții se instalează o priză electrica la subsolul unui imobil, spațiul nu este ventilat natural sau mecanic, de către un coproprietar? De asemenea, vă rog să menționați și legea in baza căruia se poate face în mod legal . Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: madelena-elena , utilizator 18:55, 21 Mai 2025
Daca este vorba de o priza pentru incarcare baterii electrice gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Procedura pentru o priza obisnuita din Normativ I7-2009/1, o gasiti aici: [ link extern ]
Bună ziua. Este vorba despre încărcarea unei mașini electrice la subsolul unui imobil, este necesar acordul asociației, este obligatoriul să fie instalată priza de un electrician autorizat ANRE? La aceste întrebări am nevoie de un răspuns cu temei juridic.
Nu ati citit primul link.
Acolo gasiti ca un electrician autorizat va poate instala priza si numai in baza unui proiect tehnic la care se primeste aviz de la firma de distributie curent electric.
Locuiti in condomoniu si pentru orice lucrari in cadrul spatiului alocat este nevoie de acordul asociatiei de proprietari/ locatarilor. Cititi legea asociatiilor de proprietari aici: [ link extern ]
Cautati articolele care va intereseaza.
Mulțumesc pentru confirmare !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prizele la subsol bloc sunt legale ionparaschi50@gmail.com ionparaschi50@gmail.com La subsolul blocului sau amenajat boxe cu curent și prize la230 wolti au voie sa facă așa ceva (vezi toată discuția)
Montare contor individual in parcarea blocului Alexandra Dr Alexandra Dr Buna ziua, in ce conditii un proprietar al unui loc de parcare situat in parcarea subterana a blocului, isi poate monta contor individual la una din prizele ... (vezi toată discuția)
Verificare prize de pamant gabi12c gabi12c Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca, in calitate de persoană fizică autorizată (PFA) fiind electricianul autorizat gradul I , fara atestat ANRE pot emite ... (vezi toată discuția)