Buna ziua!
Sotul meu a decedat.
Contractul de la Electrica este pe numele
lui de sase ani.
As vrea sa stiu daca dupa ce se va finaliza succesiunea, este posibil ca vreun frate din cei trei mostenitori care nu locuiesc si nu au locuit cu noi sa poata anula acel contract,
Va multumesc!
Cine ramane proprietar pe casa si are domiciliu in casa, dupa succesiune, trebuie sa semneze un nou contract cu firma de distributie curent electric.
Daca alti mostenitori au drept pe casa, dar nu au domiciliu in casa, nu pot semna un alt contract.
pentru un nou contract, se cere cartea de identitate cu domiciliul, actul de mostenitor si dupa caz, acceptul scris, al celorlalti mostenitori ca se poate incheia contract pe numele celui care are domiciliu in casa respectiva.
Anulare domiciliu
bw52110
buna seara!
fratele meu major(35 ani) locuia impreuna cu parintii in domiciliul acestora,intre timp s-a casatorit,parintii nu si-au dat acordul cu privire la ... (vezi toată discuția)
Succesiune
LUMITM
Am o intrebare in legatura cu o succesiune. In septembrie anul trecut a decedat bunica mea.Bunicul a decedat cu multi ani in urma.Atunci s-a facut succesiune. ... (vezi toată discuția)