avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... OUG nr. 114/2018 a oferit posibilitatea retragerii din ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

OUG nr. 114/2018 a oferit posibilitatea retragerii din pilonul ...

OUG nr. 114/2018 a oferit posibilitatea retragerii din pilonul 2 si virarea contributiei catre pilonul 1. . Atat ASF cat si administratorii fondurilor private de pensii se fac ca plua si nu raspund la nici o intrebare pe acest subiect :(

Alte discuții în legătură

Buna seara, este adevarat ca pentru cei care lucrează în domeniul ... Florin251 Florin251 Buna seara, este adevarat ca pentru cei care lucrează în domeniul construcțiilor sa sistat plata contribuțiilor la pilonul 2 de pensii? (vezi toată discuția)
Buna ziua. doresc sa-mi transfer activul net de la nn pensii ... gregh gregh Buna ziua. Doresc sa-mi transfer activul net de la NN Pensii la Casa Nationala de Pensii. Solicitarea mea a fost refuzata de NN Pensii pe motiv ca: \"Va ... (vezi toată discuția)
Contributie pilonul 2 de pensie rosehusky rosehusky Buna seara, Are cineva idee daca, dupa noua lege a pensiilor, militarii cu varsta pana in 35 de ani sunt obligati sa contribuie la pilonul 2 de pensii? ... (vezi toată discuția)