avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua; locuiesc in SUA, am dubla cetetenie ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua; locuiesc in SUA, am dubla cetetenie (pasaport romanesc ...

Buna ziua; locuiesc in SUA, am dubla cetetenie (pasaport romanesc valabil de cetatean roman cu domiciliul in SUA). Am mostenit de la tatal meu o masina in RO, actele de succesiune incheiate - sant unic mostenitor al masinii. Doresc sa donez masina fiului meu (cetatean roman cu domiciliul in RO - carte de identitate valabila). Mi s-a spus ca nu pot sa donez masina (inca pe numele tatalui decedat) fara sa o integistrez la primarie pe numele meu, si pentru a o inregistra la primarie trebuie sa imi fac carte de identitate provizorie in RO. Eu nu voi locui temporar in RO; impozitul pe masina este platit, masina are verificare tehnica si asigurare valabila - dar toate pe numele tatalui decedat. Puteti va rog sa ma sfatuiti? Exista o modalitate de a dona masina cu actul de mostenitor si CNP/ pasaportul de cetatean roman cu domiciliul in SUA, fara a-mi face carte de identitate provizorie? Mentionez ca nu am venituri in RO, identitatea mea fiscala este in SUA si eu nu voi locui temporar in RO.

Alte discuții în legătură

Sunt cetatean roman cu domiciliul in strainatate (germania) am ... Manivela31 Manivela31 Sunt cetatean roman cu domiciliul in strainatate (Germania) Am in pasaport aceasta mentiune trecuta. Cartea de idenitate(buletinul) mi-a fost retras atunci. ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie si actul de identitate al cetateanului roman ContSters185701 ContSters185701 O persoana cu dubla cetatenie poate detine carte de identitate pentru fiecare tara a carei cetatean este? (vezi toată discuția)
Pasaport/buletin raduaw raduaw Buna,momentan am PASAPORT cu domiciliul in GERMANIA,buletinul am renuntat la el cand mi-am facut acest Pasaport cu o hartie de la primarie din Germania ca am ... (vezi toată discuția)