avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Acum puțin timp am descoperit un titlu de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Acum puțin timp am descoperit un titlu de proprietate ...

Buna ziua. Acum puțin timp am descoperit un titlu de proprietate pe numele bunicii din partea mamei. Am luat legatura la Registrul Agricol unde e terenul, a zis că ne așteaptă să ridicăm titlul în original. De aici mergem la notarul care a făcut succesiunea sa facă un supliment la succesiune sa adauge și titlul, după care înapoi la Registrul să facă actele, CF. Care este procedura de vânzare a terenului? Este cea standard in care găsești cumpărător? Sau alta varianta?

Alte discuții în legătură

Problema cu actele de proprietate: pentru dezbaterea succesiunii, intabulare voi avea nevoie de titlul de proprietate teren in original sau in copie legalizata? Vranceanud Vranceanud As avea si eu o intrebare. Bunica mea este propriuetara in indiviziune pe un teren agricol, cf legii 18, si detine o copie legalizata de pe acest titlu de ... (vezi toată discuția)
Acte de mostenire teren ilbobass ilbobass Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat legat de niste acte de mostenire asupra unui teren. \"Povestea\" incepe in momentul in care bunicul meu a ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate bella_y bella_y Buna ziua! Va scriu si eu cu o problema.Mama mea este mostenitoarea unui teren impreuna cu un nepot pe un titlu de proprietate lasat de bunica mea adica mama ... (vezi toată discuția)