avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Un pacient în stare grava de subnitritie, cu escare, ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Un pacient în stare grava de subnitritie, cu escare, internat ...

Un pacient în stare grava de subnitritie , cu escare internat la Urgență , cu evoluție spre starea terminala spus de către doctorul curant , câte zile poate sta internat?
Spitalul după 7 zile comunica externarea , în condițiile în care nu are pe nimeni . Cine se ocupa de aceste persoane ? Asistenta sociala? Spitalul poate sa o mute de la urgență pe o alta secție ?
Chiar dacă se descoperă rude , care nu se pot ocupa de muribund , unde îl trimite Spitalul la externare ? Nu au nicio obligație, soluție ?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:05, 21 Mai 2025
Spitalul acordă îngrijiri medicale pentru bolnavii care necesită o urgență medicală.
Durata internării este de maxim 7 -10 zile.

Rudele pot fi obligate să-l întrețină prin decizie judecătorească.
Interesați-vă de vreo fundație care oferă ajutor temporar celor în situații limită.

Spitalul nu-i azil, patul trebuie eliberat pentru următorul pacient.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Mai 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spital: refuzuri de tratare intraspitaliceasca si de consult din exterior blackmario93 blackmario93 Bună ziua, În urmă cu o săptămâna am ajuns la spital cu mama mea (vârsta 78 de ani) la Spitalul Județean Constanța în urma unei urgențe, fiind ... (vezi toată discuția)
Externare pacient catalin_v_ursachi catalin_v_ursachi am mai postat despre problema mea, si anume, tatal se afla internat in spital de 44 zile, internare survenita in urma unui accident rutier, el reprezentand ... (vezi toată discuția)
Modul de completare a certificatului de concediu medical fabicolt fabicolt mod de completare la externare.Un angajat are concediu medical acordat la data de 23 ale lunii cu incepere din 11-24 pe linia de ambulatoriu si pe linia de ... (vezi toată discuția)