avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Va rog sa imi spuneti daca mai stie cineva sa i se fi ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Va rog sa imi spuneti daca mai stie cineva sa i se fi cerut la ...

Va rog sa imi spuneti daca mai stie cineva sa i se fi cerut la reevaluare dosar handicap accentuat ca al doilea referat de la oftalmog sa fie din alt judet decat cel de domiciliu,va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Acilen , utilizator 14:05, 23 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
N am auzit asa ceva! Nu cred ca exista baza legala sa facă asta
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate să vă trimită pentru referat la o clinică regională de care aparține județul dumneavoastră, ca să vă investigheze cei mai experimentați specialiști.

Nu te poate trimite așa la nimereală in orice județ.
Toate criteriile de evaluare sunt bine reglementate prin legi speciale.
Ultima modificare: Joi, 22 Mai 2025
Dapix, utilizator
Si totusi ma trimit,scrie asa"la revizuirea dosarului se vor prezenta referate de la doi medici din judete diferite asa sunt eu "norocoasa"...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate reevaluare persoana cu handicap. Danny86 Danny86 Sunt persoana cu certificat de handicap grav din anul 2001 pana in anul 2007, cand am primit un certificat cu valabilitate permanenta, valabil si in ... (vezi toată discuția)
Buna seara, intreb si eu cine schimba incadrarea in grad de dizabilitate handicap ... bodisin bodisin Buna seara ,Intreb si eu cine schimba incadrarea in grad de dizabikitate.HANDICAP pentru un pensionar BOALA ,,comisia de expertiza sau DGASP ,MULTUMESC (vezi toată discuția)
Contestatie comisie de evaluare persoane cu handicap nicoleta-sabou nicoleta-sabou Buna. Acum 16 ani am fost diagnosticata cu o malformatie cerebrala(cavernom hipo-campo peduncular drept) side atunci am fost incadrata in grad de handicap 2 ... (vezi toată discuția)