avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca am avut cancer de sin tr operat si dupa 2 ani ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca am avut cancer de sin tr operat si dupa 2 ani cancer sin ...

Daca am avut cancer de sin tr operat si dupa 2 ani cancer sin tr operat actual leucemie limfatica cronica gr4 cu imunoterapie si tratament am dreptul la handicap accentuat
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:18, 22 Mai 2025
Cautati raspunsul, aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc să știu dacă o persoană diagnosticată ... BL68 BL68 Bună ziua , Doresc să știu dacă o persoană diagnosticată cu Leucemie limfatică cronică și Limfom stadiul |||B care nu mai face tratament fiind ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie handicap dupa operatie cancer san (mastectomie totala) mon73key mon73key O pensionara de 72 ani a fost diagnosticata cu cancer la san -tumoare maligna si operata de mastectomie totala, eliminare 5 ganglioni limfatici axilari. ... (vezi toată discuția)
Pensie tunete tunete Buna ziua, va rog cu multumiri anticipate sa-mi raspundeti ---daca stiti care sunt criteriile de acordare a unei pensii de handicap pentru diagnosticul de LLC ... (vezi toată discuția)