avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua...Am fost oprit de poliție și testat cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua...Am fost oprit de poliție și testat cu aparatul ...

Buna ziua...Am fost oprit de poliție și testat cu aparatul etilotest in care a ieșit 0.23,permisul mi-a fost suspendat după care am condus din nou și am fost oprit iarăși și testat (0.17) și dus la secție pentru audieri iar ulterior am fost testat și cu aparatul drugtest (mi-a ieșit pozitiv la metamfetamina) după care am mers la probele de sânge și urină (rezultate care încă nu mi-au venit) Știu că este o faptă destul de gravă și o prostie din partea mea ceea ce am făcut dar rugămintea mea este dacă mă poate ajuta cineva cu sfaturi sau dacă a mai trecut prin cazuri de genul.Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:10, 22 Mai 2025
Riscati inchisoare, mai ales ca subteti recidivist, angajati-va un avocat.
Nu este recidiva, prima fapta a fost contraventie.
Da, nu e recidiva, totusi, faptele 2 si 3 sunt din aceeasi categorie,Infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice., respectiv conducere cu permis suspendat si sub influenta substantelor psihoactive, Cumva am dorit sa spun ca a fost prins si a doua oara sub influenta alcoolului, nu i se da medalie.
Daca nu sunteți pe recidivă aveți șanse sa scăpați de închisoare.
O sa vadă avocatul când va studia dosarul penal mai exact ce este acolo.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, În octombrie 2024 am fost implicat într-un accident ... fagu123 fagu123 Bună ziua, În octombrie 2024 am fost implicat într-un accident rutier cu victimă. Am fost testat cu alcooltest (0,00) și DrugTest (pozitiv la ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta substanțelor psihoactive Pavel21 Pavel21 Bună ziua In urma cu 1 an jumătate mi a fost suspendat permisul pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive In momentul acela eram perfect ... (vezi toată discuția)
Pozitiv la iml la 5 zile dupa ce am consumat cannabis `Andrei44 `Andrei44 Salutare Am fost oprit in trafic si testat cu drugtest la saliva. Am iesit fals pozitiv la benzodiazepine dar consumasem cannabis cu 5 zile inainte iar in ... (vezi toată discuția)