avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Pentru schimbarea sediului unui PFA cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Pentru schimbarea sediului unui PFA cu activitate ...

Buna ziua. Pentru schimbarea sediului unui PFA cu activitate economica(predare cursuri) intr-in bloc nou fara asociatie si regulament intern este necesar acordul locatarilor? Ce lege exista pentru asa ceva?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:42, 22 Mai 2025
Cum adica schimbarea sediului ? Fiti mai explicit.
Legea prevede acordul asociatiei in condominii. Fiindcă asociația e obligatorie
Ultima modificare: Joi, 22 Mai 2025
adriandimitriu, utilizator
Eu am sediul firmei intr-un bloc vechi. Am achizitionat un apartament nou intr-un bloc vechi de 4 ani care nu are asociatie de locatari. Asociatia nu este obligatorie. Intrebarea e: este nevoie de acordul celor din bloc?
Nu este necesar acordul vecinilor, pentru ca nu este prevazut de vreo lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu pfa razvan8113 razvan8113 Doresc sa mut sediul PFA din Constanta in Bucuresti, si vreau sa stiu ce conditii trebuie indeplinite. In cazul in care in noua locatie nu exista Asociatie ... (vezi toată discuția)
Sediu social într-o garsonieră. ce pot face dacă vecinii nu sunt de acord? liviu anton liviu anton Soacra mea a cumparat o garsoniera si a fost de acord sa imi fac sediu social acolo,dar vecinii nu sunt de acord si nu vor sa vina la notarat cumine sa fie de ... (vezi toată discuția)