avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... As dori sa știu dacă am probleme cu banca în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

As dori sa știu dacă am probleme cu banca în străinătate..și ...

As dori sa știu dacă am problem cu banca în străinătate..și dacă bunica îmi donează un imobil..poate sa îmi pună sechestru pe el
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:59, 22 Mai 2025
Da, are acest drept.
Incercati sa va informați cât mai bine pe plan juridic.
Legea va conferă și dreptul la consultanta juridică prin telefon sau prin alte aplicații prin care nu pot fi interceptate convorbirile private juridice.

București 2025
Ultima modificare: Vineri, 23 Mai 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stenograma la o convorbire telefonica lywakys lywakys buna seara, cum se poate face stenograma la o convorbire telefonica pe care am avuto cu fica mea de 6 ani care e plecata cu sotia in alta localitate mi-ar ... (vezi toată discuția)
Control acces angajator asupra telefonului. teo0605 teo0605 Buna ziua. De curand angajatorul meu a decis sa ne inmaneze telefoane \"de serviciu\" pe care au cerut sa dam acces total la supraveghere, parole, date ... (vezi toată discuția)
Telefoane ascultate ?! sau nu ... badguy_goodguy badguy_goodguy Vreau sa aduc in discutie , o veche tema... telefoanele in Romania sunt sau nu inregistrate in masa? Sunt unele \"guri rele\" care afirma chiar ca atunci ... (vezi toată discuția)