avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, am permis de conducere italian suspendat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, am permis de conducere italian suspendat pe o perioadă ...

Bună ziua, am permis de conducere italian suspendat pe o perioadă de 4 ani eu neavând permis de conducere românesc niciodată, am cerut autorităților italiene să-mi anuleze permisul și îmi tot zic ca nu se poate . Întrebarea mea este pot face scoala de șoferi în România sau pot cere să îmi prescbimbe permisul ,un sfat vă rog !
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 16:59, 22 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteți obține un alt permis, cât timp există cel italian. Nu există ce sa vă preschimbe.
Ultima modificare: Joi, 22 Mai 2025
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere strain - preschimbare - CatalinF CatalinF Buna, Am dobandit permisul de conducere in Italia in perioada in care locuiam acolo, acum vreau sa il preschimb in unul Romanesc, doar ca de vreo 3 luni ... (vezi toată discuția)
Permis auto obtinut in italia valabil in romania si invers silviu3marian silviu3marian Buna ziua.:help:Numele meu este Silviu si am si eu o intrebare.Daca fac scoala de soferi in Italia, si obtin categoria acolo,mi se elibereaza permis curat de ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere preschimbat sergiuconstantin sergiuconstantin Buna seara,am din nou cateva intrebari care ma bantuie:D...fac un mic rezumat,dupa intreb......in 1999 am luat permisul cat.b,inainte de a expira(10 ani ... (vezi toată discuția)