avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dacă am un imobil dobândit prin moștenire și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dacă am un imobil dobândit prin moștenire și doresc să îl ...

Dacă am un imobil dobândit prin moștenire și doresc să îl vând imediat după succesiune, mai plătesc impozit din prețul apartamentului?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:12, 23 Mai 2025
Da.
1% - dacă au trecut mai mult de 3 ani de la data decesului celui pe care l-ati moștenit
3%- dacă sunt mai puțin de 3 ani de la data decesului celui pe care l-ati moștenit
Ultima modificare: Vineri, 23 Mai 2025
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit datorat in caz de vanzare de 1% sau 3% lylyanac lylyanac Buna seara, In cazul vanzarii unui apartament, mostenit anul trecut( atunci s-a facut dezbaterea mostenirii), ce impozit se datoreaza conform noilor ... (vezi toată discuția)
Impozit din vanzarea unei mosteniri nutitoma nutitoma am un apartament mostenit prin succesiune anul trecut. daca il vand trebuie sa platesc impozit? am inteles ca daca e paina in 2 ani nu se plateste.cum e legal? ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament mostenit mihaelamia mihaelamia Buna seara.Am mostenit un apartament prin decesul parintilor si nu inteleg de ce impozitul la vanzare este de 3% in primii 3 ani . Daca nu il vand ,platesc ... (vezi toată discuția)