avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Memorandum 2025 pentru creșterea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Memorandum 2025 pentru creșterea numărului de personal ...

Buna ziua! Memorandum 2025 pentru creșterea numărului de personal fata de anul 2024, in cazul dezvoltării activității operatorului economic, inițiat către autoritatea publică tutelară. Unde pot găsi un model? De unde sa cer un sprijin? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, referitor ordonanta 156/2024: la art iii(5) se specifica ... somon somon Buna ziua, Referitor Ordonanta 156/2024: La art III(5) se specifica [b]neplata concediului[/b] de odihna pentru anul 2025 in cazul incetarii activitatii in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,as dorii să știu dacă începând cu luna ianuarie ... Viovio36 Viovio36 Bună ziua,as dorii să știu dacă începând cu luna ianuarie se dă drumul la angajări la stat (in Ministerul Apărării mă interesează în mod special) (vezi toată discuția)
În 2024 se pot face angajări la stat? conform cărei legi, ... goplanet goplanet În 2024 se pot face angajări la stat? Conform cărei legi, ordonanțe sau hotarari? (vezi toată discuția)