avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am primit o notificare de plata de la firma UAI pt o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am primit o notificare de plata de la firma UAI pt o viniet ...

buna.
am primit o notificare de plata de la firma UAI pt o viniet de ungaria pe care am uiat sa o plaesc in 16 iunie 2024. am fost la concert coldplay si am uitt de ea, dar am platit o a doua zi dimineata, devreme dupa care am si plecat din budapesta.
firma aceasta de recuperari imi pune o taxa imensa fata de valoarea amenzii. amenda e 267 roni si ei mai adauga inca 510 lei. mi se pare un abuz. este legala aceasta suprataxa pe care o adauga recuperatorul?
va multumesc,
bianca

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am primit o notificare de plata de la uai inkasso ... Zero1 Zero1 Bună ziua! Am primit o notificare de plata de la UAI inkasso s.r.l.cu motivul ca o mașină înmatriculată pe numele meu ar fi circulat în Ungaria fără ... (vezi toată discuția)
Amenda vigneta ungaria, austria, romania. buna ziua, am o speta ... Catalin T Catalin T Amenda Vigneta Ungaria, Austria, Romania. Buna ziua, Am o speta putin mai diferita si nu stiu cum sa o gestionez: In noimebrie 2024 am condus o masina ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor! vin aici cu o intrebare legata de durata valabilitatii ... Alexandru CA Alexandru CA Buna ziua tuturor! Vin aici cu o intrebare legata de durata valabilitatii e-vignietei din Ungaria. Zilele trecute, am primit o notificare de plata de la UAI ... (vezi toată discuția)