avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In urma unei punere sub interdicție , a unui adult ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In urma unei punere sub interdicție , a unui adult fără discernămant, ...

In urma unei punere sub interdicție , a unui adult fără discernămant, s a constatat că in hotărârea judecătorească, la CNP- ul, persoanei care era pusă sub interdicție lipsea o cifră, fiind considerată eroare materială. Ca urmare a acestei erori, ce pași sunt de urmat și cât timp durează această indreptare a erorii( trebuie deschis un proces, trebuie facută o cerere pt indreptare) . Durează luni de zile sau se rezolvă intr- un timp relativ mai scurt fată de procesul punerii sub interdicție?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:11, 26 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, trebuie facuta cerere pentru indreeptare eroar materiala, se judeca separat, este un alt dosar, durata depinde de instanta competenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In urma emiterii, unei hotărâri judecătorești de punere sub ... irenelacra irenelacra In urma emiterii, unei hotărâri judecătorești de punere sub interdicție, s - a constatat că lipsește o cifră din CNP. Cât timp durează îndreptarea ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca gresita cosming2018 cosming2018 Buna seara, Va rog sa ma ajutati intr-o chestiune. Mama mea a divortat in anul 1995, facand si partajul, unde i-a ramas apartamentul. De fiecare daca cand ... (vezi toată discuția)
Sentinta invalidata marfan marfan Buna ziua, Am castigat un proces, s-a dat sentinta definitiva, dar acum aceasta este contestata pe motiv ca in hotarare nu etrecut numele meu intreg (mai am ... (vezi toată discuția)