avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru fără ieșire din indiviziune Bună seara! 3 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru fără ieșire din indiviziune Bună seara! 3 frați ...

Cadastru fără ieșire din indiviziune
Bună seara!
3 frați avem un certificat de moștenitori. Nu avem ieșirea din indiviziune.., suntem toți 3 pe certificat.
Eu doresc să facem cadastru, pentru ca nu avem. Pot sa fac eu singur, fără ceilalți 2 frați?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:26, 24 Mai 2025
sigur ca da. dvs veti plati toata lucrarea ce cuprinde intreaga proprietate si toti cei trei mostenitori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lntrebare succesiune iesiredinindiviziune iesiredinindiviziune buna ziua, - bunica mea necasatorita a decedat si tatal meu (fiu unic) a devenit mostenitor unic al apartamentului bunicii; - tatal meu a decedat, cine ... (vezi toată discuția)
Vanzare/donatie vs partaj casutza casutza Buna seara, Va rog frumos sa ma lamuriti cum ar fi mai bine pentru a rezolva iesirea din indiviziune in urmatoarea situatie: 4 frati: 3 la oras 1 la tara ... (vezi toată discuția)
Vânzare tern extravilan LucianNeatu LucianNeatu Sunt proprietar a doua titluri de proprietate împreuna cu moştenitorii persoanelor ce erau proprietari ca şi mine. Cum pot sa vând partea ce mi se cuvine ... (vezi toată discuția)