avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost victima unui furt online de o firmă din ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost victima unui furt online de o firmă din Spania, am plătit ...

Am fost victima unui furt online de o firmă din Spania am plătit la firma respectiva 4740euro pentru un tractor și acum nu mai răspunde nimeni nici la mailuri nici la telefon sau watap ce sa fac va rog dați sfaturi plătesc să recuperez banii
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 08:01, 24 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Luați legătura cu autoritățile din România.
Cel mai probabil sunteți victima unor escroci.Este foarte important să aveți datele ( reale) ale firmei unde ați făcut plata tractorului.
Plata trebuia făcută PayPal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentativă de a fi fraudat în urma unui anunț de vânzare pus pe olx: ar trebui să anunț autoritățile? Și pot da în judecată persoana respectivă pentru daune morale? andrei227 andrei227 buna ziua, as vrea sa stiu ce ar trebui sa fac in urmatoarea situatie, am pe OLX un anunt ca vand un obiect, si am primit mesaj de la cineva din croatia ca ... (vezi toată discuția)
Paypal - firecredit Laz2000 Laz2000 Buna ziua ! Ma adresez dvs. in speranta unei rezolvari asupra problemei : Acum o luna am vandut un produs digital via paypal, si ulterior am ajutat ... (vezi toată discuția)
Datorie pe nume fictiv. pot apela la politie? uski uski Firma PayPal lasa pe oricine pana la suma de 2500EURO sa se foloseasca de serviciile lor fara a fi nevoiti sa trimita buletin ,etc. Am facut un cont anonim si ... (vezi toată discuția)