avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am o casa distrusa, ce nu mai poate fi folosita sau ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am o casa distrusa, ce nu mai poate fi folosita sau reparata ...

Am o casa distrusa , ce nu mai poate fi folosita sau reparata . Faptuitorul e cercetat penal . Cum fac evaluarea pagubei ca sa-mi recuperez prejudiciul ?
Exista un tip grila ?
Cel mai recent răspuns: Luminita-Sufletel , utilizator 12:25, 27 Mai 2025
Va trebui sa faceti o expertiza tehnica judiciara in specializarea ctii.
Daca exista dosar la parchet, respetiva expertiza ar trebui dispusa de catre procurorul de caz.
Un avocat ar putea fi util pentru a va ghida in derularea anchetei.
Pe planul de constructie a unei case , din 1960 , trebuie sa apara si nr topografic , pentru a identifica locul si parcela unde s-a construit casa ? ... sau ce date de referinta asupra loculi sunt trecute , pentru a sti cu certitudine , ca planul respectiv apartine unui anume CF cu nr. top. ?
Revin cu intrebarea ,vis-a-vis de perioada de dinainte de 2000 ....erau trecute in planul de construire a unei case si cerintele actuale ?....
Acest PAD cuprinde: schița terenului, scara la care a fost întocmit, numărul cadastral, suprafața imobilului, categoria de folosință, adresa, date referioare la construcții
Ultima modificare: Marți, 27 Mai 2025
Luminita-Sufletel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate întabulată peste care ulterior au suprapus o parcelă vecină, parțial în cadastru fără notare în cf Ardelean Gheorghe Ardelean Gheorghe Bună ziua, Prezint mai jos o situație din OCPI și Justiție probabil extrem de rar întâlnită, așadar interesantă. ... (vezi toată discuția)
Dezbateri - regulamentul privind avizarea tehnica a expertizelor judiciare efectuate de expertii judiciari in specializarea topografie, geodezie si cadastru BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU MINISTERUL JUSTIŢIEI Nr. .................../C din........................... AGENŢIA NAŢIONALÃ DE CADASTRU ªI PUBLICITATE IMOBILIARÃ Nr. ... (vezi toată discuția)
Ajutor! cine este proprietarul legal al ternului? Marieta85 Marieta85 Buna ziua, La inceputul acestui an am achizitionat un teren la un pret derizoriu de 100 Euro/ mp., deoarece nu se afla in apropierea lui nicio sursa de ... (vezi toată discuția)