avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am o casa distrusa, ce nu mai poate fi folosita sau ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am o casa distrusa, ce nu mai poate fi folosita sau reparata ...

Am o casa distrusa , ce nu mai poate fi folosita sau reparata . Faptuitorul e cercetat penal . Cum fac evaluarea pagubei ca sa-mi recuperez prejudiciul ?
Exista un tip grila ?
Cel mai recent răspuns: Luminita-Sufletel , utilizator 19:17, 26 Iunie 2025
Procurorul isi va mentine, cel mai probabil, aprobarea data.
Multumesc !
...
Daca pentru imobilul din litigiu , am scos grefa si am depus-o la OCPI ..... inculpatii , mai au dreptul sa vanda imobilul ?....Avocatul lor mi-a spus ca DA .
Ultima modificare: Luni, 23 Iunie 2025
Luminita-Sufletel, utilizator
Greu de crezut ca vor gasi cumparatori pentru imobilul aflat in litigiu.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOf!
Procuratura, implicit procurorul , elibereaza certificat de grefa pentru a bloca un Cf cu nr.top si astfel inculpatii sa nu poata vinde imobilul pana la finalizarea litigiului ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal expertiza grafica extrajudiciara byadya byadya Buna ziua, am un dosar penal in curs de cercetare la politie si am solicitat unui expert autorizat sa faca o expertiza grafica extrajudiciara ,intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva ordonantei procurorului tudorioan tudorioan Parte vatamata intr-un dosar de cercetare penala, victima unui accident rutier, plangere impotriva rezolutiei prim-procurorului la instanta de judecata, ... (vezi toată discuția)
Decizia de a reface o expertiza dogarudobra dogarudobra in 2006 s a facut o expertiza topo, in 2010 instanta de control constata ca planul parcelar atasat la expertiza aceasta nu corespunde cu planul parcelar depus ... (vezi toată discuția)