avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am cumparat un produs in baza unui contract de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am cumparat un produs in baza unui contract de vanzare-cumparare ...

Am cumparat un produs in baza unui contract de vanzare cumparate care nu este funtional.Este legal sa platesc eu taxe suplimentare de retur in vederea remedierii?In ce situatie se poate rezilia contractul?
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Mai 2025
Vasiliu Dumitrita, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 10:40, 25 Mai 2025
Descrierea dvs este frugală. Ce se poate răspunde e cam așa:
1. Dacă remedierea e în garanție, vânzătorul suportă cheltuielile;
2. Rezilierea se face conform clauzelor din contract.
Și o întrebare: ce înțelegeți prin contract nefuncțional? Ați plătit un produs și l-ați primit. Puteți detalia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie de conformitate de la un furnizor de produse it si manuale utilizare icealinutza icealinutza Buna seara, In data de 21 ianuarie 2015 am achizitionat Carcasa Segotep Fighter C Black-Red de la un mare magazin online de furnizare produse IT. ... (vezi toată discuția)
Achitarea costurilor de retur produs cristian15020 cristian15020 Exista o prevedere legala care sa oblige comerciantul sa suporte cheltuielile de transport tur retur pentru un produs care s-a defectat in timpul perioadei de ... (vezi toată discuția)
Doresc sa reziliez un contract de vanzare cumparare la un electrocasnic ... Adrian Jack Adrian Jack Doresc sa reziliez un contract de vanzare cumparare la un electrocasnic deoarece reprezentantul a omis in timpul prezentari mai multe aspecte tehnice (nivel de ... (vezi toată discuția)