avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! În 2022 am absolvit Școala Postliceala ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! În 2022 am absolvit Școala Postliceala Sanitara, ...

Bună ziua! În 2022 am absolvit Școala Postliceala Sanitara, specializarea ASISTENT MEDICAL DE FARMACIE. Este recunoscută în Italia? Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:08, 25 Mai 2025
CNRED eliberează adeverinţe pentru recunoașterea în străinătate a studiilor efectuate în România cu privire la structura sistemului preuniversitar şi superior de învăţământ, statutul unei instituţii de învăţământ, drepturile academice şi profesionale ale unei diplome, informaţii privind sistemul de notare, cât şi de confirmare a autenticităţii unei diplome.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma profesională italiana, echivalare Analaura20 Analaura20 Pentru angajare urgent nu reușesc sa înțeleg cum pot să-mi echivaleze sau autentifice diploma/calificarea din Italia pe care o am in romania. Am sunat la ... (vezi toată discuția)
Recunoastere diploma asistent medical generalist tudor1973 tudor1973 Buna ziua! In anul 1997 am absolvit Scoala Sanitara Postliceala CAROL DAVILA Suceava iar la absolvire am primit diploma pe care scrie : CERTIFICAT DE ABSOLVIRE ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati,daca se poate anucy anucy Buna ziua,sora mea cea mica aterminat scoala post liceala sanitara in anul 2001,nu a profesat,acum insa sa inscris la ordinul asistentilor pentru stagiu.face ... (vezi toată discuția)