avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara. Mama vrea sa facă succesiunea după un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara. Mama vrea sa facă succesiunea după un act de proprietate ...

Bună seara. Mama vrea sa facă succesiunea după un act de proprietate în care notarul a gresit numele părinților. Ce e de făcut țin sa menționez ca notarul respectiv nu a mai dat nici un semn. Va mulțumesc!
Nu notarul trebuie sa dea semn ci dvs mergeți și ii solicitați rectificarea erorii materiale..

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu notarul trebuie sa dea semn ci dvs mergeți și ii solicitați rectificarea erorii materiale..

Buna ziua! Mulțumesc pentru răspuns! Am fost la notar ca să rectifice și a tlramas ca ma suna. L am tot sunat ca să vad ce se mai intampla și n am mai primit nici un răspuns. Acum nu mi mai răspunde nici la telefon
Faceți o cerere scrisa pe care o trimiteti pe mail notarului,mergeți personal la birou daca este în aceeași localitate etc.Nu știu de ce ar trebui sa fie atât de complicat pt notar sa rezolve o astfel de situație..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum rectific numele din actul de vanzare cumparare. Imparatul Imparatul Am un act de vanzare cumparare in care este trecut cumparatorul x, casatorit cu y. Numele sotiei este trecut gresit. Am nevoie la deschiderea mostenirii. Este ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor valabil? ContSters110594 ContSters110594 Sotului meu i-a murit tatal si in urma decesului, prin notariat mostenitorii un certificat de mostenitor .Insa o parte din acest certificat este gresita, ... (vezi toată discuția)
În certificatul de moștenitor apar erori de calcul al cotelor, dar notarul refuză încheierea de rectificare. cum pot rezolva această situație? Ana Giulia Ana Giulia Buna seara.In anul 2009 am făcut succesiunea după tatăl meu si in certificatul de Moștenitor apar erori(cote calculate greșit,erori matematice pur si ... (vezi toată discuția)