avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... daca am lucrat dupa iesirea la pensie , si am depus ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

daca am lucrat dupa iesirea la pensie , si am depus actele doveditoare ...

daca am lucrat dupa iesirea la pensie , si am depus actele doveditoare in sept 2024, neprimind nici un raspuns pana acum ,pot da directorul casei de pensii in judecata ?
Intre timp , am suferit o operatie , grava, am discutat cu el si mi-a spus " o sa vina".
Abuzul in serviciu potae fi invocat?
Treaba ca nu merge programul , nu poate fi inlatuirata decat daca cererea de daune este pe persoana fizica.
Cel mai recent răspuns: octav1ostef , utilizator 19:09, 26 Mai 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si care este abuzul in serviciu al directorului ?
Sunt mii si mii de cazuri in care, "O SA VINA".
a blocat prin ordin calculul
asa este .
Din pacate , eu am fost operat de o boala grava , si mentinerea unei stari.... acceptabnile , costa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neglijenta in serviciu la spital - medicul de garda ciprian1681 ciprian1681 Buna seara. Sunt tatal unui copil care in dimineata zilei de 13.10.2016 a suferit un avc. Am fost cu masina personala la urgenta la ora 6:30 am dar acolo ... (vezi toată discuția)
Continuitate pensie, diagnostic: cancer meta meta Am fost diagnosticata si operata anul trecut de cancer mamar, grad 2A Dupa care am obtinut pensie de boala. Intrebarea este daca beneficiez in continuare de ... (vezi toată discuția)
Cum obtin tutela tatalui cu boala parkinson ? MoldovanCameliaTeodora MoldovanCameliaTeodora Tatal are boala de 15 ani si acum este intr-o faza foarte grava. Mama mea nu il ingrijeste. Il lasa singur in casa si ascunde medicamentele. Il agreseaza ... (vezi toată discuția)