avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 [AM CODUL CAEN CORECT?] Bună ziua, am înființat ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

[AM CODUL CAEN CORECT?] Bună ziua, am înființat recent PFA și ...

[CODURI CAEN FIRMĂ]

Bună ziua, am înființat recent PFA și am drept cod CAEN principal 7412 (Design grafic și activități de comunicare vizuală), iar secundar mai am și 5912, pentru editare video. Întrebarea mea este, dacă vreau să colaborez cu clienți pentru a le face design-ul la postări și a le edita reel-uri pentru Social Media (doar design-ul grafic, NU vorbim de gestionat conturile unde postează sau strategie de marketing ori altceva), aceste coduri sunt suficiente și valide?

Alte discuții în legătură

Alegere caen sound design Anca Diana Anca Diana Buna ziua, Doresc sa deschid o firma cu obiectul de activitate sound design si muzica pentru jocuri si filme, si am unele nelamuriri: 1. Ce coduri caen se ... (vezi toată discuția)
Calificare necesara pentru cod caen 9001, 7420, 5920, 7410, 5911? lemonn256z lemonn256z Buna ziua! Ce calificari ar fi necesare pentru activitatile cu codurile CAEN: 9001 Activităţi de interpretare artistică (spectacole) - asta pentru ... (vezi toată discuția)
Buna seara, doresc sa infiintez o firma ce va avea ca domeniu ... Nitulesq Nitulesq Buna seara, doresc sa infiintez o firma ce va avea ca domeniu de activitate principal filmatul si editarea video pentru diverse industrii (influenceri, social ... (vezi toată discuția)