avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am un vecin care deține un câine de talie mare, care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am un vecin care deține un câine de talie mare, care latră ...

Am un vecin care deține un câine de talie mare, care latră zi și noapte, nu ne putem odihnii nici ziua nici noaptea, cum aș putea să-l oblig legal, să renunțe la el sau să facă ceva să nu mai latre să avem și noi parte de odihnă?!!!
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 00:00, 28 Mai 2025
Buna ziua

Sa faceti sesizare la politia locala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

legea 61 trebuie aplicata si pt cainii vecinilor !locuiesc la casa ,in oras ,centru ,iar vecina mea detine un caine ... Teo-Tea Teo-Tea Locuiesc la casa ,in oras ,centru ,iar vecina mea detine un caine de paza de talie f mare care latra zi si noapte.N u ne putem odihnii .Am facut zeci de ... (vezi toată discuția)
Crestere caini la curte csmky csmky mi-am construit o casa undeva la tara, dorindu-mi sa am parte de linistea si tihna la care am visat din totdeauna inpreuna cu familia. acum, cand in mai putin ... (vezi toată discuția)
Câine care latră noaptea kid77xxl kid77xxl Am un vecin de casă care are un câine de talie mare, un rotwailer Problema e ca pe la 3- 4 dimineaţa latră de trezește copii. Am încercat să vorbesc cu ... (vezi toată discuția)