avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, am avut procesul săptămâna trecută ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, am avut procesul săptămâna trecută pentru conducere ...

Bună ziua, am avut procesul săptămâna trecută pentru conducere sub influenta alcoolului si judecătorul mi a adresat întrebarea daca vreau sa prestez munca in folosul comunitatii si am spus ca da dar acum as dori sa revoc dacă se poate aceasta hotarere, este posibila?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:24, 27 Mai 2025
De ce ? preferati sa va executati pedeapsa in inchisoare ???
Daca nu faceți munca ajungeți la închisoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate intampla daca nu ma voi prezenta in țară pentru munca in folosul comunității? Genkidama Genkidama Anu trecut am fost oprit de poliție conducand un autoturism sub influența băuturilor alcoolice si depasind viteza legala... Mi.a fost facut dosar penal si ... (vezi toată discuția)
Condus sub influenta alcoolului Trandafir213 Trandafir213 Buna seara,ier data de 14.12.2019 varul meu a avut un accident pe o strada din comuna,s.a ciocnit cu un căruțaș,accidentul a avut loc din cauza persoanei ce ... (vezi toată discuția)
Munca in folosul comunitatii! bog28 bog28 Buna seara . As dori sa stiu ce mi se poate intampla daca refuz sa prestez munca in folosul comunitatii? Am o condamnare de 1 an si 6 luni cu suspendare si 60 ... (vezi toată discuția)