avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara ! Am rămas însărcinată în ultimul an ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara ! Am rămas însărcinată în ultimul an de postliceala, ...

Bună seara !
Am rămas însărcinată în ultimul an de postliceala, după terminarea studiilor am intrat în concediu crestere copil, pot înscrie copilul la cresa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:26, 27 Mai 2025
Puteti inscrie copilul la cresa ..nu cred ca exista vreun impediment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de indemnizatie pentru ccc daca urmez cursurile unei scoli postliceala? adynaady adynaady Buna ziua!!! Am si eu o intrebare: in toamna acestui an as dorii sa ma inscriu la o postliceala cursuri zi, intrebarea mea este daca sa intampla sa raman ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am rămas însărcinată în iulie și am început ... Irina.stroe.14 Irina.stroe.14 Buna ziua Am rămas însărcinată în iulie și am început o postliceală in septembrie ,sunt șanse să pot beneficia de indemnizație de creștere copil ... (vezi toată discuția)
Condiții acordare indemnizație creștere copil Dmt10 Dmt10 Buna seara. Poate mă poate lamuri cineva sau să mă îndrume către instituția care îmi poate oferi aceste informații. Acum stau cu fiica mea de 1,5 ani ... (vezi toată discuția)