avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua ! Locuiesc la parterul unui bloc tip vila. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua ! Locuiesc la parterul unui bloc tip vila. Pe casa ...

Bună ziua ! Locuiesc la parterul unu bloc tip vila. Pe casa scării ca să zic așa, sub geamul meu , vecinul și-a montat un suport de biciclete unde a depozitat 4 biciclete și 3 trotinete . Fix sub geamul meu. Este OK , aveți idee ?

Alte discuții în legătură

Curte comuna alexamanu alexamanu locuiesc intro curte comuna la vila cu 3 etaje in forma de l,eu stand la parter iar un vecin are scara laterala pe care urca sus separat,sub scara un loc ... (vezi toată discuția)
Salutare tuturor! va scriu cu o problema legata de un vecin de ... Kasmania86 Kasmania86 Salutare tuturor! Va scriu cu o problema legata de un vecin de bloc cu probleme de comportament. Blocul in care locuiesc, nu are asociație de proprietari. ... (vezi toată discuția)
Cabluri de frana taiate de vecini gabrielvas gabrielvas Am plecat astazi cu bicicleta spre munca, cand sa franez la rosu am apasat in gol si am observat ca am ambele cabluri de frana sectionate. Sunt convins ca este ... (vezi toată discuția)