avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cabluri de frana taiate de vecini
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cabluri de frana taiate de vecini

Am plecat astazi cu bicicleta spre munca, cand sa franez la rosu am apasat in gol si am observat ca am ambele cabluri de frana sectionate. Sunt convins ca este vorba de vecinii din blocul unde locuiesc si pe scara caruia imi parchez bicicleta cand nu o folosesc.

Pot face plangere la politie pentru asa ceva? Am nevoie de un avocat?

Multumesc

PS: Imi cer scuze daca am incadrat gresit topicul, nu am gasit o categorie potrivita
Ultima modificare: Marți, 5 Noiembrie 2019
gabrielvas, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:20, 6 Noiembrie 2019
Si dvs. parcati bicicleta acolo cu acordul vecinilor?
Poate ii incomodati, nu stiu...Casa scarii este spatiu comun precum si spatiu de trecere...
In caz de incendiu, ceva...bicicleta dvs. poate incurca, ingreuna, evacuarea locatarilor...asa ca...fie o parcati in casa, fie intr-o boxa...
Legat de problema dvs.... stiti pe cine sa reclamati la politie sau sa chemati in instanta?
Stiti cine a facut asta?
Anterior oricarui demers catre autoritati,verificati daca dv depozitati in mod legal bicicleta in parte comuna condominiu
Atat timp cat nu aveti probe concrete,impotriva cui formulati plangere ?
Pot sa concluzionez ca daca nu-mi depozitez bicicleta 'in mod legal' pe scara blocului este ok sa fie distrusa. Sa o luam altfel, daca parcheaza cineva masina pe locul meu pot sa-i scot lichidul de la frane?
Cum am spus, depuneti plangere si vedeti ce se poate face.
Sau chemati persoana aceea in instanta pentru daune...
Legat de masina...Nu puteti pentru ca, daca o sa fiti "prins" o sa suportati rigorile legii, ceea ce poate pati si cel ce v-a taiat franele, daca este descoperit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot parca pe calea de acces a curtii mele daca blochez alte masini? giulia.vic giulia.vic Buna ziua, Doresc sa parchez pe calea de acces a curtii mele, fara a incomoda vecini, pietoni, etc. Problema este ca perpendicular pe calea de acces este un ... (vezi toată discuția)
Conflicte pentru locuri de parcare popaionut2002 popaionut2002 Buna ziua, Am o problema cu unii din vecinii de la un alt bloc apropiat. In orasul Buzau, unde locuiesc, sunt probleme (asa cum sunt probabil si in multe ... (vezi toată discuția)
Loc parcare fata blocului crisadi crisadi M-am mutat in apartamentul nou cumparat de 2 luni - stau la parter - si in fata apart meu langa gradina din fata ap parcheaza tot timpul ( deci pe spatiu ... (vezi toată discuția)