avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara! Vă rog să mă informați unde se află ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara! Vă rog să mă informați unde se află arhiva ...

Bună seara! Vă rog să mă informați unde se află arhiva pentru documentele preluate de la SC COMPAL SA Covasna,str. Gării cu privire la obținerea unei adeverințe de grupa II de muncă necesară la dosarul de pensionare! Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Neinscrierea grupei a ii-a de muncã in carnetul de munca si sanse la cedo kissjencike kissjencike Buna seara Ma numesc Jeno Kiss sunt din Sf Gheorghe jud Covasna si am 59 de ani.Problema mea e legata de faptul ca angajatorul nu a facut mentiune in cartea ... (vezi toată discuția)
Adeverinta sporuri dosar pensionare crisan_ms crisan_ms Buna ziua! In perioada 1988-1996 am fost angajat la SIDERCA S.A. Călărași. Perioada lucrată este mentionată în Carnetul de Muncă ca fiind încadrată ... (vezi toată discuția)
Firma desfiintata. cum aflu unde are arhiva pentru a obtine documente necesare pensionarii? aureliao2015 aureliao2015 Buna seara As dori sa aflu de unde obtin o adeverinta privind vechimea in munca, necesara la dosarul de pensionare, daca firma respectiva si-a incetat ... (vezi toată discuția)