avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Solicitare duplicat certificat de căsătorie persoane ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Solicitare duplicat certificat de căsătorie persoane decedate ...

Solicitare duplicat certificat de căsătorie persoane decedate
Cine poate solicita la primărie un duplicat după un certificat de căsătorie dacă cele 2 persoane sunt decedate?
Se poate elibera copiilor lor La cerere sau numai dacă au calitatea de moștenitori după succesiune?
Ultima modificare: Marți, 27 Mai 2025
Magbd, utilizator
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 09:42, 28 Mai 2025
Nu se eliberează certificate de naștere sau căsătorie pentru persoane decedate .
În funcție de locul unde aveți nevoie, se poate elibera instituției in cauză (notar, banca, instanță, etc.) un extras de uz oficial de pe actul de naștere/căsătorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul legal sa solicit documentele sau nu? Marius-Toader Marius-Toader Am dreptul legal sa solicit documentele sau nu? Buna seara! Am fost impreuna cu tatal meu la notar ca sa facem o procura pentru a ma ocupa de un teren al ... (vezi toată discuția)
Eliberare extras certificat bunic decedat razboi buna ziua, bunicul meu este decedat in prizonierat in al 2 lea ... MAYA2 MAYA2 Buna ziua, Bunicul meu este decedat in prizonierat in al 2 lea razboi mondial. In incercarea de a identifica locul decesului (acces la arhivele nationale ... (vezi toată discuția)
Pot obtine duplicat certificat de casatorie al parintilor ptr succesiune? dary@ dary@ Buna ziua. Prezentare context: Mama a decedat in 2013. Tatal nu doresta sa facem succesiunea dupa mama pe cale amiabila, asa ca voi fi nevoita sa o fac in ... (vezi toată discuția)