avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună! Am dat un apartament în chirie. Vreau sa fac ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună! Am dat un apartament în chirie. Vreau sa fac contract ...

Bună! Am dat un apartament în chirie. Vreau sa fac contract ,însă o sa fie trei persoane . Cum procedez..? Fac pentru fiecare contract? Iar la Anaf cum procedez ? Se poate face viza de flotant pentru toți trei,fără prezenta proprietarului?
Ultima modificare: Marți, 27 Mai 2025
Giany1980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:47, 28 Mai 2025
Buna ziua, un singur contract pentru toti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme viza de flotant vip2you17 vip2you17 Buna ziua am o problema de curand am dat in garantie la un agent de imobilar 420 euro plus 140 euro chiria mia dat un contract de inchiriere in regim comodat ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant ciprian2097 ciprian2097 Va salut! Exista vreo posibilitate sa imi pot face viza de flotant daca am doar un contract cadru facut cu proprietarul apartamentului in care stau in chirie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, respectiv buna seara! locuiesc intr un imobil pe baza ... MisulicaMircea MisulicaMircea Buna ziua, respectiv buna seara! Locuiesc intr un imobil pe baza unui contract de chirie pe numele meu si as dori sa i fac prietenei mele viza de flotant. ... (vezi toată discuția)