avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua, respectiv buna seara! Locuiesc intr un ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua, respectiv buna seara! Locuiesc intr un imobil pe baza ...

Buna ziua, respectiv buna seara!

Locuiesc intr un imobil pe baza unui contract de chirie pe numele meu si as dori sa i fac prietenei mele viza de flotant. Pot sa i fac viza de flotant pe baza contractului de chirie unde figurez doar eu? Sau poate proprietatul chiriei sa i faca viza de flotant pe imobilul dat catre mine in chirie?

Cum as putea proceda?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:22, 18 Februarie 2024
Proprietarul poate merge la evidenta populatiei sa isi dea acordul pt viza de resedinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant Mihaelamimis Mihaelamimis Buna ziua ! Doresc sa-mi fac viza de flotant in orasul in care am resedinta. Am incheiat un contract de inchiriere cu proprietarul printr-un agent imobiliar ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant sau mutatie? sebastiantimisoara sebastiantimisoara De 5 luni nu mai am resedinta stabila. Adresa la care sunt legitimat in buletin reprezinta un apartament care acum este in posesia altei persoane. Momentan ... (vezi toată discuția)
Inchiriere - contract valabil? ContSters303909 ContSters303909 De curand m.am mutat cu chirie intr.o garsoniera proprietara a vrut sa facem un contract de inchiriere dupa regulile ei: o foaie a A4 cu titlu \\"proces ... (vezi toată discuția)