avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Se poate cere o ordonanta președințială ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Se poate cere o ordonanta președințială ...

Buna ziua as dori sa intreb daca se poate cere o ordonanta prezidentiala in sensul sa fie obligata fosta sotie sa-mi raspunda sa vorbesc cu fiica mea pana la solutionarea dosarului
Mentionez ca detin program de vizita de vineri pana duminica sentinta definitiva doar ca de aproximativ 6 luni am plecat la munca instrainatate si am depus deja un dosar pt modificarea programului de vizita si obligarea sa-mi raspunda sa pot sa am contact video pt mentinerea relatiei dintre mine si fiica de la distanta
Ultima modificare: Miercuri, 28 Mai 2025
Daniz05, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:22, 28 Mai 2025
Da, se poate pe calea ordonanței dar va trebui bine gândită strategia și motivarea cererii de chemare în judecată.
Judecatorii pot avea dificultăți juridice dacă ii scoți din ce știu ei formal.

București 2025
Ultima modificare: Miercuri, 28 Mai 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere reconventionala / custodie comuna Adrian_Mi Adrian_Mi Buna ziua! In urma unei reelatii cu fosta prietena s-a nascut fiica mea acum in varsta de doi ani. Imediat dupa nasterer lucrurile nu au mai stat bine int ... (vezi toată discuția)
Program vizita minori AndreeAaaaaaaaaaa AndreeAaaaaaaaaaa Buna ziua!! Am si eu o intrebare!! Am doi copii care au domiciliul la mine, tatal si a bagat program de vizita si a castigat sa vina in fiecare luna primul si ... (vezi toată discuția)
Cum procedez? MYK272est MYK272est Buna ziua! La program vizitare minor cu preluare de catre tata la domiciliul acestuia in primul si al treilea weekend al fiecarei luni, de vinerea seara ora ... (vezi toată discuția)