avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Unde pot să aflu dacă am interdicție ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Unde pot să aflu dacă am interdicție în Londra? ...

Bună ziua! Unde pot să aflu dacă am interdicție în Londra?
Cel mai recent răspuns: Anghel Andrei , utilizator 18:06, 28 Mai 2025
Mai multe detalii, va rog! La consulat, ambasada!
Am fost deportat pentru ca am muncit fără acte

CABINET AVOCAT STROIE CATALIN a scris:

Veneam de la muncă cu câțiva prieteni și ne-au oprit că nu aveam centura în spate , au cerut actele ( nu am niciun act în Londra ) și ne-au văzut murdari imediat ne-au arestat și ne-au dus pe centru de emigrări , de-acolo m-au trimis în România și mi-a spus dacă plătesc biletul de la home office când mă întorc în Londra nu mai am probleme cu ei , acum nu știu dacă am sau nu interdicție
Sebastian a scris:

Am fost deportat pentru ca am muncit fără acte

CABINET AVOCAT STROIE CATALIN a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum as putea rezolva Vasile Andrei Cordoneanu Vasile Andrei Cordoneanu Buna ziua...     Vin prin prezentul înscris cu speranța că ma veti putea ajuta găsind o soluție eu fiind în neștiință de cauza cum as putea sa ... (vezi toată discuția)
Fara act de identitate, singur si lefter pe strazi in uk new_2009 new_2009 un prieten a plecat in uk la fratele sau care ii pomisese ca il sustine pana isi obtine yellow card -ul sa sa poata angaja legal in uk... numai ca fratele s-a ... (vezi toată discuția)
Pașaport cu domiciliul în străinătate pentru persoană cu mandat de arestare european Raul1806 Raul1806 Buna ziua, doresc sa aflu ccare sunt procedurile pentru a obtine un pasaport cu domiciliul in străinătatea? Doarca este o situatie mai delicata sa ... (vezi toată discuția)