avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am fost diagnosticata cu carcinom renal cu tromb in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am fost diagnosticata cu carcinom renal cu tromb in ...

Buna ziua,
Am fost diagnosticata cu carcinom renal cu tromb in vena cava, am suferit o nefrectomie totala la rinichiul drept, acum urmez un tratament anticanceros cu imunomodulator.
Am 53 de ani, am o perioada de contributiva impreuna cu perioadele asimilate contributive de cca 30 de ani.
Imi puteti spune daca as putea sa ma pensionez pe caz de boala, in ce grad si daca aceasta pensionare ar putea fi definitva?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 14:26, 28 Mai 2025
Buna ziua!
Numai o comisie de expertixa medicala va poate da un raspuns.Puteti merge acolo cu toate actele pe care le detineti si daca este posibil,o recomandare de la un medic.Dupa cate stiu eu,extirparea unui rinichi nu presupune pensionare medicala.Se poate trai si munci cu un singur rinichi,daca este sanatos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in grad de handicap sorinaga sorinaga In luna aprilie 2013, am fost diagnosticat cu tumora renala dreapta, carcinom cu celule renale papilar tip 2, trombi tumorali vena cava inferioara, iar in ... (vezi toată discuția)
Concediu medical si pensie de invaliditate vali67 vali67 buna ziua sunt operata din 23 04 2012 de tumora renala dreapta prin extirpare de rinichi si uretra dreapta,fiind incadrata la concediul medical la codul 14 ... (vezi toată discuția)
Impozitare pensie teugeniu@yahoo.com teugeniu@yahoo.com Se pot impozita pensile romanilor care au rezidenta in Spania plus mutatia la primarie si drept de sedere au dreptul sa impoziteze pensile ? (vezi toată discuția)