avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cumparare electrocasnice pe firma
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cumparare electrocasnice pe firma

In ce conditii pot cumpara electrocasnice pe firma ( fara TVA ) pe care sa le utilizez personal la mine acasa.
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 15:45, 28 Mai 2025
In nici o conditie . Va scoateti dividendele cuvenite din firma , si va cumparati ce vreti cu ele . Un control ANAF ar vedea imediat ca ati trecut pe cheltuieli bunuri care nu sunt destinate activitatii firmei si v-ati micsorat profitul , rezultand si impozit pe profit micsorat artificial . Ce inseamna impozitul platit mai putin decat trebuia ? evaziune fiscala …

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere bani din firma Drictz Drictz Am cumparat un SRL cu un spațiu comercial pe care l-am închiriat cu 600 euro/lună, bani pe care îi încaseze cash si pentru eliberez factura si plătesc ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli srl neplatitor tva kwik kwik Buna ziua, Am o firma de tip microintreprindere SRL, neplatitoare de TVA, domeniul servicii software. Intrebarea este daca in cazul in care cumpar pe firma ... (vezi toată discuția)
Cumparari diferite produse PUFACONT PUFACONT Va rog sa ma ajutati, patronul cumpara diferite marfuri pentru familie, alimentare, industiale, auxiliare, cumparaturi pentru familie pe car vrea sa le ... (vezi toată discuția)