avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... litigiu contract: shareholder agreement cu perioada de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

litigiu contract: shareholder agreement cu perioada de vesting ...

litigiu contract: shareholder agreement cu perioada de vesting

Am semnat un Shareholder & Subscription Agreement cu un SRL cu perioada de vesting de 3 ani. Practic, dupa fiecare 12 luni aveam dreptul la niste actiuni. In curand se fac 3 ani de cand am plecat de la ei.

Inteleg ca este o perioada de prescriptie si ca ar trebuie sa le scriu ca sa treaca acele actiuni ale mele oficial la Registrul Comertului. Este adevarat? Este de ajuns in email trimis de catre mine cerand acest lucru?

Este o problema si cu numarul actiunilor pe care fondatorii companiei considera ca le detin versus ce am semnat eu in contract. Aparent ei au un alt contract unde sunt scrise alte detalii fata de ce am semnat eu cu ei.

Se poate sa imi modifice ei perioadele de vesting fara sa ma anunte si fara sa semnez macar ca am luat la cunostinta asta? Practic, am aflat de schimbare dupa ce am plecat de la ei si pierd jumatate din actiuni.

Alte discuții în legătură

Intrebare despre shareholder agreement cu vesting: drept comercial sebastianmarara sebastianmarara Intrebare despre shareholder agreement cu vesting Am semnat un Shareholder & Subscription Agreement cu un SRL cu perioada de vesting de 3 ani. Practic, ... (vezi toată discuția)
Prescriptie datorie ifn si firma telefonie mobila AlMaria AlMaria Buna ziua, Situațiile sunt urmatoarele: 1. S-a luat un împrumut de la un IFN. A fost platit o perioada, apoi nu s-a mai achitat nici o rata, de cel ... (vezi toată discuția)
Litigiu munca - act aditional SWS SWS Buna ziua, Am un contract incheiat pe perioada nedeterminata (nu mai sunt in perioada de proba) si acum 2 saptamani am demisionat. Sunt in prezent in ... (vezi toată discuția)