avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Intrebare despre shareholder agreement cu vesting: ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Intrebare despre shareholder agreement cu vesting: drept comercial

Intrebare despre shareholder agreement cu vesting

Am semnat un Shareholder & Subscription Agreement cu un SRL cu perioada de vesting de 3 ani. Practic, dupa fiecare 12 luni aveam dreptul la niste actiuni. In curand se fac 3 ani de cand am plecat de la ei. Inteleg ca este o perioada de prescriptie si ca ar trebuie sa le scriu ca sa treaca acele actiuni ale mele oficial la Registrul Comertului. Este adevarat? Este de ajuns in email trimis de catre mine cerand acest lucru? Multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 28 Mai 2025
sebastianmarara, utilizator

Alte discuții în legătură

Litigiu contract: shareholder agreement cu perioada de vesting ... sebastianmarara sebastianmarara litigiu contract: shareholder agreement cu perioada de vesting Am semnat un Shareholder & Subscription Agreement cu un SRL cu perioada de vesting de 3 ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate firma bvr bvr Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, daca pot suspenda activitatea unei firme incepand de 31.03.2011 depunand actele la Registru in luna mai? Din cauza ... (vezi toată discuția)
Radiere din oficiu a unei societati suspendate carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Este vorba despre un SRL a carei suspendare ( 3 ani ) se incheie in luna octombrie a acestui an. Se poate sa fie radiata de R. Comertului, din ... (vezi toată discuția)