Buna ziua.
La locul de munca, managera s-a purtat urat cu o colega, a umilit-o in fata echipei. Aceasta nu a avut curajul sa expuna abuzul la HR sau la managerul managerului, insa am facut-o eu pentru ea, pentru ca m-a afectat si pe mine acest comportament. Acuma persoana reclamata (managera) a facut o investigatie personala si a cerut toate convorbirile dintre mine si colega afectata, de pe chat, email si inclusiv cele de pe Whatsapp. Apoi mi-a pus in vedere ca a vazut toate mesajele si a investigat toate discutiile mele cu colegii referitor la acest subiect. Au fost mesaje de incurajare, de sustinere, totusi, are voie sa faca asa ceva?
Ajutorul necerut... singură v-ați creat o situație dificilă pentru cineva care în mod evident nu merita să fie apărat. Nu zice nimeni să nu interveniți și pentru alții, dar dacă ăia se apără ei în primul rând. De acum vedeți-vă de dumneavoastră.
Și pentru început luați legătura cu un avocat cu care să discutați despre toată tărășenia și mai ales despre faptul că managera a intrat prin abuz de putere în posesia corespondenței dumneavoastra private.