avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am primit urmatoarea hotarare civila: Admite, în ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am primit urmatoarea hotarare civila: Admite, în parte, acțiunea, ...

Am primit urmatoarea hotarare civila:
Admite, în parte, acțiunea, astfel cum a fost modificată de către reclamant ......, domiciliat in ............, în contradictoriu cu pârâţii ....................., toţi cu sediul în .................
Modifică, în parte, Dispoziția nr. .................. emisă de .........................., în sensul că înlocuiește sancțiunea aplicată reclamantului de diminuare a salariului de bază cu 10% pe o perioadă de 2 luni” cu sancțiunea „mustrare scrisă”.
Obligă pârâtul să plătească reclamantului sumele de bani reținute în baza Dispoziției nr. ..................... emisă de ..................
Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Tribunalul ................, de contencios administrativ și fiscal.
Desi am cerut plata cheltuielilor de judecata (2500 lei taxa avocat + 50 lei taxa de timbru) si am depus chitantele care demonstreaza plata acestor cheltuieli in dispozitivul hotararii nu se precizeaza nimic explicit cu privire la acest capat al cererii. Doar in motivare se arata ca am cerut si plata acestor cheltuieli
Pot considera ca prin afirmatia ”Admite, în parte, acțiunea” mi s-a respins cererea referitoare la plata cheltuielilor de judecata?
Doresc sa formulez recurs si as dori sa stiu cum se calculeaza taxa de timbru pentru recurs (repet valoarea cheltuielilor de judecata este de 2550 lui).
Am citit pe net ca ar fi 5% din valoarea solicitata dar nu stiu daca.
Dacă exista alta modalitate de soluționare a spetei care ar fi și ce taxe se plătesc

Alte discuții în legătură

Diferenta intre recurs si cerere completare hotarare judecatoreasca ... jacquelline jacquelline Diferenta intre recurs si cerere completare hotarare judecatoreasca Am primit urmatoarea hotarare civila: Admite, în parte, acțiunea, astfel cum a fost ... (vezi toată discuția)
Calcul taxa de timbru recurs am primit urmatoarea hotarare civila: ... jacquelline jacquelline Calcul taxa de timbru recurs Am primit urmatoarea hotarare civila: Admite, în parte, acțiunea, astfel cum a fost modificată de către reclamant ......, ... (vezi toată discuția)
Revizuirea (dupa recurs). spirit spirit Am castigat recursul, dar exista o contrarietate de decizii in apel si fond care ma determina sa ma gandesc la o urmatoare cale de atac. Va rog, daca are ... (vezi toată discuția)