Buna ziua,
detin o garsoniera si conducta principala de apa se afla la vecina mea. Initial aceste garsoniere (3 una langa alta) au fost bai si conducta principala de apa se afla la ea. Ea a inchis apa pe motivul ca garsoniera de sub ea a fost inundata si spune ca teava care vine spre mine curge si trebuie inlocuita.
Ar trebui sa tragem 2 tevi noi de la ea. Ea insa accepta acest lucru doar daca renovam la ea locul de unde se vor trage tevile (refacut gresia si faianta). Ar mai fi o varianta, sa tragem tevile pe afara - pe hol, dar presedintele blocului nu este de acord cu aceasta varianta.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc
Daca faceti parte dintr-o asociatie de proprietari, adresati-va in scris asociatiei si lasati-ii pe dansii sa decida si respectati procedura.
Pentru ca este o constructie atipica, trebuie sa va intelegeti cumva. Faceti o reparatie corecta si de calitate, sigur ca daca este nevoie sa se demoleze ceva pe-acolo, in costul reparatiei vor intra si cheltuielile de refacere a suprafetelor deteriorate (gresie si faianta). Asa este corect - in opinia mea.
Buna ziua, multumesc pentru raspunsul dvs. Situatie e ca vecina doar atunci ne lasa sa tragem tevile de la ea, daca refacem intreaga bucatarie si baie. Deci nu numai locul de unde se trag tevile. Nu stiu daca asa este corect.