avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Model contract predare-primire auto de la spălătorie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Model contract predare-primire auto de la spălătorie

Bună Seara!!Va Rog Respectuos am Nevoie de Puțin Ajutor!!Sunt un Spalator Auto Profesionist cu 20 de Ani de Experiență!!!Fiind Satul de Colegi și Sefi (Rai)având deaja Câțiva Clienți a-și Dori sa fac un PF Sau Srl și Sa Preiau/Predau Mașinile de Acasă sau Sedii de Firma!!!Ce Contract Pot Face între mine și Clienți pentru a Prezenta Încredere și Garanție ca Autovehicul a Fost Promit Predat???Va rog Mult sa Ma Îndrumați, Ajutați
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:01, 30 Mai 2025
Plus ca ar fi Furt direct Inchisoare....eu Vreau sa Muncesc nu sa.......Mulțumesc Oricum .....Aștept Alte Păreri
Da, se poate incheia un astfel de contract..dar e foarte greu de conceput , intrucat dvs veniti cu un model care trebuie acceptat de clienti.
Aveți Vreun Sfat?

Cornel Vasile a scris:

Da, se poate incheia un astfel de contract..dar e foarte greu de conceput , intrucat dvs veniti cu un model care trebuie acceptat de clienti.

Asa cum v-am spus un contract contine drepturile si obligatiile partilor....aici trebuie gandit foarte bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare masina de pe proprietate privata- profi rom food iliuta20 iliuta20 Astazi in jurul orei 14.30 am parcat masina in parcarea Profi de pe strada Aries din Timisoara Dupa ce am facut cumparaturile (circa 10 minute) am iesit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!copilul meu a inchiriat un apartament ,contractul de ... Tea26 Tea26 Buna ziua!Copilul meu a inchiriat un apartament ,contractul de inchiriere este cu firma proprietarului ,nu persoana fizica.Inainte cu 30 zile de terminarea ... (vezi toată discuția)
Castigi un proces cu o condica de prezenta si cu niste martori? paraco paraco Buna ziua!Am si eu o nelamurire.Am lucrat la o spalatorie auto o luna si jumatate.Mi-a facut contract part -time pe 4 ore(ca sa nu plateasca patronul la stat ... (vezi toată discuția)